Press & media

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta vad som händer i våra studier? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev som kommer ut fyra gånger/år.

Ja tack, jag vill prenumerera

Har du frågor om våra studier? Kontakta ansvarig för respektive studie:

ASTR1D, POInT:
Helena Elding Larsson

helena [dot] elding_larsson [at] med [dot] lu [dot] se

PreCiSe, GRAiN:
Daniel Agardh

daniel [dot] agardh [at] med [dot] lu [dot] se

Pressbilder

Bilder som illustrerar studierna finns i Lunds universitets Bild- och Mediebank

Hittar du inte vad du söker är du välkommen att höra av dig till sara [dot] liedholm [at] med [dot] lu [dot] se.